raamdecoratie

Bij Moodern Home & Window Decoration ben je aan het juiste adres voor de meest kwalitatieve raamdecoratie op maat. Voor elk project en elke woonstijl staan wij in voor de perfecte raambekleding naar wens van de klant. 

Aluminium en houten lamellen ondergaan een echte revival. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit een modern interieur. De keuzemogelijkheden en opties zijn enorm: van houtstructuur tot hoogwaardige poedercoating, ladderbanden in allerhande stijlvolle kleuren en keuze tussen talloze innovatieve optreksystemen. 

Uiteraard kunnen ook vouwgordijnen en rolgordijnen niet in ons gamma ontbreken. Deze raambekleding is tijdloos en met de juiste kleuraccenten brengen ze jouw interieur naar een hoogstaand niveau. Je hebt keuze tussen lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen, tussen trendy prints of neutrale kleuren en handmatige of volautomatische optreksystemen.

Of ben je eerder op zoek naar overgordijnen op maat? Online kan je heel wat informatie terugvinden, maar niets overtreft het zelf aanvoelen van onze kwalitatieve stoffen. Daarom komen wij graag bij jou langs voor professioneel en vrijblijvend advies. Maak snel een afspraak !

Privacy is vandaag de dag een belangrijk item. Belemmer de inkijk in jouw woning met onze hoogwaardige raamfolie Squid. Deze veelzijdige raamfolie gaat veel verder dan een standaard raamfolie. Veelzijdig, smaakvolle kleuren en eenvoudig te installeren. 

Bekijk enkele van onze projecten