• Mathieu

Deprez-Loncke: onze partner in totaalinterieur

Bijgewerkt: 15 apr 2020

Met Moodern Home & Window Decoration kiezen wij steeds voor betrouwbare partners en kwalitatieve producten. In deze blogreeks willen wij daarom graag onze partners en leveranciers voorstellen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hun mogelijkheden en kwaliteitsniveau ze nastreven.


Je zal merken dat wij in vele gevallen opteren voor lokale leveranciers om zo een hoogstaande kwaliteit te garanderen.

Bovendien kunnen wij bij onze partners steeds rekenen op een grote flexibiliteit en een meer dan degelijke service.


Moodern blijft steeds zoeken naar nieuwe trends, nieuwe markten en nieuwe producten. Houd daarom zeker onze blog in de gaten, zodat je als eerste op de hoogte bent van onze ontwikkelingen.


Als eerste in de rij: Deprez-Loncke Interieur: een verhaal van continue groei.Kennismaken met Deprez-Loncke Interieur

Deprez-Loncke Interieur bvba is opgericht in 2012 door 2 jonge zelfstandigen: Dary Loncke en Geoffrey Deprez. Beiden hadden ze voor de oprichting van Deprez-Loncke een eenmanszaak in interieurdecoratie.

Door het grote succes, maar ook door de continue veranderingen in de wereld van decoratie, beslisten ze echter om beide eenmanszaken samen te laten smelten tot Deprez-Loncke Interieur.


Zaakvoerders Geoffrey Deprez en Dary Loncke

Samen zijn ze goed voor meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Met hun vakkennis en complementaire vaardigheden bieden ze elke klant de garantie voor een perfecte afwerking en heeft de klant een groot aanbod aan verschillende technieken en decoratieve mogelijkheden.


De groei naar totaalinrichting: Corpo en Moodern

In een relatief korte periode is de zaak enorm geëvolueerd en intussen werken ze al met een 8-tal schilders en pistoolspuiters. Een tijdje geleden ondervonden beide zaakvoerders echter dat er meer potentieel in hun onderneming zat dan ze aanvankelijk dachten.

Steeds meer klanten vroegen hun mening op gebied van verlichting, raamdecoratie, woonaccessoires en meubilair.
Om aan die continue vraag vanuit de markt een antwoord te bieden, beslisten ze om de firma Corpo in hun zaak te integreren.

Corpo is een bedrijf in maat- en schrijnwerk, met een eigen state of the art machinepark. Computergestuurde machines en ervaren vakmensen staan garant voor een hoogwaardige afwerking van uw project.

Door deze integratie kan je vanaf nu ook bij Deprez-Loncke terecht voor een ingebouwde kast, een design tafel of uniek tv-meubel op maat: de mogelijkheden zijn eindeloos.


Een belangrijk aspect van elk interieur is ook de aanwezigheid van de juiste raambekleding. Je kan immers geen totaalinterieur aanbieden zonder ook raamdecoratie in overweging te nemen.

Het is vanuit die optiek dat de partnership tussen Moodern en Deprez-Loncke is ontstaan. Het klantenbestand van beide ondernemingen bestaat in grote mate uit klanten met een duidelijke voorkeur voor moderne en stijlvolle interieurs.


Houten lamellen vormen een absolute meerwaarde aan elk interieurproject

Zo werd al vrij snel duidelijk dat beide zaken een mooie toegevoegde waarde voor elkaar kunnen zijn. Via totaalinterieur projecten van Deprez-Loncke kan Moodern het totaalconcept vervolledigen door het aanbieden van de geschikte raamdecoratie.

En omgekeerd kan Moodern op termijn op Deprez-Loncke rekenen voor het uitbreiden van een uniek gamma aan houten tafels en kasten, die we later onze webshop zullen aanbieden.


Wij zijn ervan overtuigd: dit is het begin van een zéér mooi verhaal !

437 keer bekeken