Waarom lid woren?

Heb je onze werkwijze en actieplan al eens kunnen doornemen, maar ben je toch nog niet helemaal zeker om je bij onze groepering aan te sluiten?

Hierbij nog enkele redenen om dat wél te doen !

5 redenen om toe te treden

1. Betere aankoopprijzen


Doordat wij onze aankoopvolumes bundelen, staan we heel sterk tegenover onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat wij betere aankoopvoorwaarden krijgen, waar jullie ten volle van kunnen profiteren. De verkregen kortingen per leverancier communiceren wij rechtstreeks met onze leden. Leden profiteren 100% van de betere voorwaarden: wij sturen dus geen factuur of andere kosten jullie richting uit.
2. Voordeel op lokale concurrenten


Wij selecteren onze leden op basis van een regionale spreiding. Zo hebben onze leden een lokaal voordeel ten opzichte van hun concurrenten. Voor streken met een laag inwonersaantal zal bijvoorbeeld maar 1 lid aanspraak maken om aan te sluiten. Voor grotere steden staan we wel meerdere leden toe omdat de markt daar uiteraard ook groter is.
3. Geen verdoken kosten


Een heel interessant voordeel aan deze aankoopgroepering is dat er geen enkele kost aan het lidmaatschap verbonden is. Het financiële risico is voor onze leden daarom ook nihil. Zoals aangegeven in punt 1 sturen wij jullie dus geen enkele factuur op basis van aangekochte goederen.
4. Extra marketing


Moodern is online sterk aanwezig, zowel met betaalde advertenties als op sociale media. Via onze verschillende kanalen kunnen geïnteresseerde klanten info verkrijgen over leden in de buurt waar ze een offerte kunnen opvragen. Dit is een gratis aangeboden service via de aankoopgroepering. Voor een marketingcampagne op maat bieden wij onze leden tegen héle scherpe tarieven professionele ondersteuning.
5. Voordelige extra diensten


Met Moodern blijven we niet stil zitten ​en kijken we voortdurend uit naar opportuniteiten om onze aankoopgroepering nog te versterken en verder uit te bouwen. Enkele ideeën die we in de toekomst zouden kunnen toevoegen aan onze diensten: - Ondersteuning bij kwaliteitsissues - Productopleidingen en technische trainingen - Ervaringsuitwisselingen - Verkooptrainingen - Ondersteuning bin beursdeelnames - Uitbreiding naar nieuwe productgroepen ...